Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
UA

L’Aula de la Ciència i la Tecnologia de la Seu d’Alacant comença nou curs amb la conferència del geofísic de la NASA Benjamin Fong Chao

L’Aula de la Ciència i la Tecnologia de la Seu d’Alacant comença nou curs amb la conferència del geofísic de la NASA Benjamin Fong Chao

Fong Chao, geofísic emèrit del NASA Goddard Space Flight Center (EUA) i president de la Societat de Geociències d’Àsia i Oceania, parlarà de “Cambios globales: una visión científica espacial de lo que hacemos y no sabemos”

Alacant. Dimecres, 27 de setembre de 2017

Després de l’èxit de participació obtingut el passat curs en la primera edició, l’Aula de la Ciència i la Tecnologia de la Seu Ciutat d’Alacant, sota la direcció de la professora Ana Laguna, reprèn demà dijous 28 de setembre a les 19 hores l’activitat per al nou curs acadèmic. El geofísic emèrit de la NASA i president de la Societat de Geociències d’Àsia i Oceania, Benjamin Fong Chao, serà el protagonista d’aquesta trobada amb la xarrada col·loqui “Cambios globales: una visión científica espacial de lo que hacemos y no sabemos”, centrada en el canvi climàtic (Sant Ferran, 40)

Fong Chao, estarà acompanyat pel director de la Seu Ciutat d’Alacant i catedràtic d’Anàlisi Geogràfica Regional, Jorge Olcina, i per la directora de l’Aula i de Relacions amb la Societat de la Seu, Ana Laguna.

Benjamin Fong Chao és especialista en dinàmica de rotació planetària i variacions gravitatòries de la terra, geofísica i sismologia global, en canvis globals en els fluids geofísics i en anàlisi de dades digitals i teoria inversa.

És doctor en Ciències de la Terra per la Universitat de Califòrnia i Llicenciat en Física per la Universitat Nacional de Taiwan. Actualment és investigador emèrit de la NASA Goddard Space Flight Center. Ha sigut director del Laboratori de Geodèsia Espacial, Centre de Vol Espacial Goddard de la NASA (2005-2006) i cap de la Subdivisió de Geodèsia Espacial, NASA / GSFC, 1997-2004, i també gerent del Programa de Geofísica de la NASA, 1993-1995.

Ha rebut el Premi Fundació per a l’Avanç de la Beca Excepcional, 2009 – 2010, i entre altres càrrecs, ha sigut investigador Adjunt de l’Institut de Geodèsia i Geofísica en l’Acadèmia Xinesa de Ciències; professor d’Einstein de l’Acadèmia Xinesa de Ciències, i membre de l’Associació Internacional de Geodèsia.


207